INFO TURNERINGSHELG 12-14 MAI + TUSEN TAKK!

Publisert 2\.0\.2023 av
__________________________
Banenyheiter - HURRA! 🥳🥳
Hol 4A-4D er klargjort og rydda. Det betyr at dei nye hola vil inngå i turneringslayouten på Solundmeisterskapen 2023. Vi anbefaler å ta ein tur opp i området for å sjå kva for eit landskap som har kome fram.
__________________________
Mat og musikk - Live Jazz med "The Ace-Group" 🎼🎹🎸
Fredag 12. mai anbefaler vi å ta turen opp på Skafferiet Mat & Drikke. Her kan du kjøpe deg noko å ete og drikke, med live jazz i bakgrunnen.
"The Ace-Group" spelar klassiske Jazzstandarder med Andy Gjata på piano, Thomas Frøyen på slagverk og Torstein Mongstad på bass.
__________________________
Ynskjer du å delta på arrangementet?
Påmelding og info i høve arrangementet finn du her. Det er framleis plass på pargolfen 14. mai, og du kan vere heldig å få plass på laurdagen om du melder deg på og om kjem inn avmeldingar.
__________________________
Lauget søkjer frivillige til arrangementet 👋👬
Solund Sendebrettlaug har bruk for frivillige under arrangementet laurdag 13. mai.
Ta kontakt med Håvard på tlf 406 32 299 om du kan tenke deg å vere med på laget, så pratast vi nærmare 🤩
__________________________
Til slutt: Lauget føler seg takksam 🥰👏
Det er på sin plass å seie TUSEN TAKK til Solund kommune som lar oss legge til rette for diskgolfaktivitet i Draumeparken og Idrettsparken. Det er moro å sjå kor flott det heilhetlige anlegget har blitt med turstier, aktivitetspark, villsauer, plantearboretum og diskgolf.
  • Har du sett dei flotte vekstane som har kome fram etter at sprakjen vart rydda i arboretet?
  • Har du sett utsikten frå "platået" vest for Arboretet? Ta turen opp og sjå då vel!
Det er viktig for lauget at diskgolfen harmonerer med aktiviteten elles i Draumeparken og Idrettsparken. Vi etterstreber å halde fram med dèt 🥰
Takk til alle som bidreg til å løfte Draumeparken Diskgolfdestinasjon opp og fram. Dette er eit teamarbeid som består av alskens typer oppgåver, og vi har støttespelarar og sponsorar som bidreg på uvurdelig vis. Ein merksemd også til diskgolfmiljøet i Noreg og særleg i Bergensområdet for inspirasjon og tips og triks til vidareutvikling av bane og arrangement.
__________________________
Velkomen skal de vere, og god vind!